Marketing digital

In era digitalizarii trebuie sa te faci remarcat in mediul online, iar noi venim in ajutorul tau cu servicii integrate de marketing online pentru a creste performantele business-ului tau.

Website-uri de prezentare

Realizam website-uri de prezentare adaptate nevoilor fiecarui client in parte. Ne folosim de know-how-ul nostru pentru a realiza website-uri conforme cu tendintele actuale din domeniu. Website-ul tau este cartea ta de vizita din mediul online. Apeleaza la specialisti pentru a te face remarcat!

Social Media Marketing

Serviciile noastre de Social Media Marketing te ajuta sa iti cresti vizibilitatea pe retelele de socializare. Realizam Campanii Facebook Ads specifice afacerii tale si oferim consultanta in alegerea celei mai potrivite strategii cu privire la promovarea brand-ului tau pe retelele de socializare.

SEO (Search Engine Optimization)

Un website bine facut este un website care este vizibil, si de ce nu, chiar in primele randuri din cautarile de pe Google. Optimizarea pentru motoarele de cautare implica o gama larga de actiuni, ne putem rezuma aici la SEO ON-SITE / SEO OFF-SITE, dar si la reclamele platite pe Google. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de SEO si website-ul tau va fi cu siguranta in fata competitorilor!

Solicita o oferta personalizata in functie de nevoile firmei tale

Contacteaza-ne