Branding

Poate te intrebi de ce ai nevoie de branding si la ce te ajuta in dezvoltarea afacerii tale. Brand-ul este reprezentat de imaginea pe care o oferi clientilor la primul impact pe care il au acestia cu afacerea ta. Brand-ul te ajuta sa iti conturezi identitatea vizuala a business-ului, sa te diferentiezi de concurenta si sa fii cu un pas inaintea tuturor.

In acest scop, contribuim la conturarea imaginii prin servicii de:

naming strategie valoare brand

Naming

Te ajutam sa gasesti un nume potrivit pentru afacerea ta, oferind consultanta specializata in acest sens

logo design brand valoare

Logo

Un logo bine facut te scoate din anonimat, te face cunoscut si ii ajuta pe clienti sa isi aminteasca de tine. Iti oferim consultanta specializata in alegerea logo-ului potrivit pentru tine si cele mai bune servicii de design grafic pentru conturarea unui logo perfect.
motto-ul companie brand afacere

Slogan

Motto-ul companiei tale, care va ramane impregnat în memoria clientilor tai, mult timp dupa ce ai interactionat cu acestia. Ales cu profesionalism, sloganul tau va deveni cu siguranta unul memorabil.
design imagini afacere brand

Design

Design pentru materialele de care ai nevoie pentru a promova imaginea firmei tale: carti de vizita, mape personalizate, brosuri de prezentare ale companiei, pixuri personalizate, agende personalizate, bannere, afise, etc.

Solicita o oferta personalizata in functie de nevoile firmei tale

Contacteaza-ne