Expertize contabile extrajudiciare

Expertizele contabile sunt mijloace de proba utilizabile in rezolvarea unor cauze care necesita cunostinte de stricta specialitate din partea unor persoane care au calitatea de expert contabil. Expertizele contabile sunt dispuse din oficiu sau acceptate la cererea partilor în fazele de instrumentare si de judecata ale unor cauze civile si/ sau comerciale, atasate sau nu unui proces penal. Toate celelalte expertize contabile sunt extrajudiciare.

Royal Synergy sustine rezolvarea litigiilor pe cale amiabila si va propune exclusiv solutia obiectiva si independenta a expertizei contabile extrajudiciare. Aceasta reprezinta o activitate a profesiei contabile ce poate fi efectuata numai de catre persoanele care au dobandit calitatea de expert contabil in conditiile legii, fiind inscrise, cu viza la zi, în Tabloul expertilor contabili, actualizat anual de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Expertiza contabila extrajudiciara conduce spre rezolvarea multor aspecte divergente intre parti, clarificand totodata printr-o abordare profesionala, realitatea si conformitatea activitatilor economice desfasurate. Chiar daca nu are rol de mijloc de proba in justitie, vom depune toate diligentele pentru solutionarea amiabila si cu celeritate a cauzei.

Contributia expertizei contabile in prevenirea fraudelor si erorilor, pastrarea integritatii patrimoniului si respectarea legalitatii este mai eficienta in conditiile utilizarii acesteia ca mijloc de fundamentare a activitatii de arbitraj judecatoresc sau penal care se declanseaza prin actiuni adresate organelor judiciare.

Solicita o oferta personalizata in functie de nevoile firmei tale

Contacteaza-ne