Si pentru ca ne-am propus ca anul 2021 sa fie unul al dezvoltarii, transformand profesionalismul in excelenta, dorim sa incepem anul marindu-ne echipa.

Cautam un coleg sau o colega pasionat/a de antreprenoriat, cu viziune si adaptabilitate.

 

Iti place sa fii trainer sau deschizator de drumuri pentru altii, ai imaginatie si crezi ca poti inspira si ghida tinerii intr-un demers antreprenorial, dar fara a uita de rigorile managementului financiar al afacerii? Sau poate iti doresti sa te alaturi echipei Royal Synergy, in demersul nostru de a dezvolta spiritul antreprenorial din Romania, de a te forma si a performa alaturi de noi. Este momentul tau, aplica pentru un job full time la Royal Audit House.

Despre noi

 

Despre noi, putem spune ca suntem rezultatul noilor tendinte de dezvoltare a mediului de afaceri pe piata serviciilor din Romania. Ne mandrim ca suntem membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, Camerei Consultantilor Fiscali si ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si acreditati de Autoritatea pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar, ceea ce ne face sa respectam cu strictete standardele profesionale internationale, cele privind calitatea serviciilor, precum si normele privind deontologia profesionala.

Totodata, suntem membri ai Asociatiei Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), si implementam standarde de calitate precum ISO 9001 si ISO 14001. Facem parte din grupul ©Royal Synergy. Inca mai vrei sa afli informatii despre noi, acceseaza: https://royal-synergy.ro/

Despre tine in cateva cuvinte…

ne-marim-echipa-despre-tine-royal-synergy
  • Sa ai experienta in domeniul antreprenorial / economic de minimum 2 ani

  • Sa ai imaginatie, viziune si sa te adaptezi usor

  • O pagina alba sa nu fie niciodata un impediment pentru tine in a dezvolta noi strategii

  • Consideri ca deplasarile alaturi de colegi pot fi noi experiente de viata

  • Stii care este cota de TVA, dar te pricepi la fel de bine in a calcula impozitul pe profit


Si nu in ultimul rand…

  • Comunici usor, dar cel mai bine vorbesti in public… 🙂

Aplicatiile, CV-ul sau ce consideri tu relevant, pot fi trimise pana pe data de 18 februarie 2021, la urmatoarea adresa de e-mail: audit@royalaudithouse.ro